header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Trainingsschema

Afhankelijk van de categorie waarin je speelt, heb je als team recht op één of meerdere trainingen.

In een aantal gevallen wordt de training vanuit de vereniging door een trainer verzorgd, maar veelal zijn het vrijwilligers (ouders, of oudere hockeyers) die de training verzorgen.

Indien je als jeugdlid training geeft, kan hier een vergoeding tegenover staan. Meer weten? Klik dan hier.

Ieder seizoen wordt het trainingsschema opnieuw samengesteld.

  • Hierbij proberen we wordt zoveel mogelijk ‘horizontaal’ te programmeren, d.w.z. teams uit dezelfde categorie worden waar mogelijk gelijktijdig ingepland.
  • Uiteraard heeft ieder team zijn eigen training, maar zo kan er soms ook samen getraind of een oefenwedstrijdje gespeeld worden.
  • Een trainingscoördinator kan de verschillende trainers helpen de trainingen vorm te geven. Indien de veldcapaciteit het niet toelaat, kan van dit ‘horizontaal programmeren’-principe worden afgeweken. Met individuele wensen kan veelal geen rekening worden gehouden.
  • Er wordt in principe op een half veld getraind. Indien er op de andere helft geen team actief is, blijft de veldverlichting op deze helft uit. 

Wijzigingen op onderstaand schema kunnen alleen met instemming van het bestuur worden doorgevoerd.

Vanwege afspraken met de gemeente kan er tijdens de winterstop / zaalperiode alleen na akkoord van het bestuur op het CMHC-terrein velden getraind worden.

velddeel A betreft het kwart veld vooraan bij clubhuis; velddeel D achteraan.

Er zijn geen trainingen gevonden.