header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Communicatie en LogoVolg CMHC op de social media
  • Facebook @culemborgsemhc
  • Instagram @culemborgsemhc

Logo


Download logo


.png - zonder witte achtergrond

.jpg  - met witte achtergrond

.eps Download profielfoto voor social media


.png - zonder witte achtergrond

.jpg  - met witte achtergrond


Voor andere logo-versies of bestandstypes contact

[email protected]Huisstijl CMHC

Het verhaal achter het nieuwe logo van CMHC

 

CMHC heeft een nieuwe uitstraling. Het is belangrijk om met de tijd mee te gaan en aantrekkelijk te blijven voor onze leden en nieuwe leden. CMHC is een fantastische club waar we trots op zijn. Een vereniging die met z'n tijd meegaat, met een nieuwe uitstraling die past bij wie we willen zijn.

 

Rood en Wit

 

Een krachtige en opvallende kleurcombinatie. Rood is ook één van de kleuren in het wapen van Culemborg. De kleuren vallen gelijk op als onze leden door de stad fietsen. Kijk, daar gaan ze onze CMHC'ers. Stick in de hand, tas achterop, samen met vrienden en vriendinnen. De kleuren maken ons herkenbaar en zichtbaar, dus die gebruiken we krachtig in communicatie.

 

Meer dan hockey

 

CMHC is meer dan hockey. Je wordt lid, komt in een team, gaat naar de training, speelt samen wedstrijden, deelt je blijdschap als je wint en beurt elkaar weer op als het een keertje tegenzit. Na de wedstrijd blijf je lekker hangen en chillen in het clubhuis samen met je hockeyvrienden. We gaan samen naar feesten, clinics, toernooien en BBQ’s. En we komen elkaar tegen op andere plekken buiten het hockey om. CMHC schept een onderlinge band en dat is net zo belangrijk als het hockeyen zelf of misschien wel belangrijker als je erover nadenkt...

 

CMHC De tijd van je leven

 

CMHC bindt mensen samen en dat speelt een rol van betekenis in het sociale leven van onze leden. Zeker als je jong bent. Wat je in je jeugd samen beleeft maakt grote indruk en blijft je hele leven bij. Dit besef motiveert des te meer. Als ouder, verzorger, trainer, coach, vrijwilliger, commissie- en bestuurslid draag je bij, onze leden de tijd van je leven te geven bij CMHC. Een tijd waar ze nu en later met veel plezier aan terugdenken. Dat is waar we ons door laten leiden bij alles wat we doen.


Ons nieuwe logo

 

Dit zetten we extra kracht bij met onze nieuwe CMHC logo, waarin onze leden als mens centraal staan. Een krachtig beeldmerk met een bijzondere twist. Het omdraaien van de sticks vormt een mens èn een hart. Dat is precies waar CMHC voor staat. Met liefde zetten wij ons binnen de club in om onze leden de tijd van je leven te geven. Ken jij een hockeyclub die de sticks in het logo deze betekenis geeft?

 

Onze menselijke opstelling

 

Bij onze rol als club hoort ook een opstelling. Voor iedereen die lid is van CMHC. Dat hebben we verwoord in onze waardencirkel. De mens in het midden omringt door wat van belang is voor onze leden. Het geeft inzicht in de club die we willen zijn en geeft inspiratie en richting aan ons gedrag en de activiteiten die we organiseren. De waarden zijn tot stand gekomen in gesprekken met alle commissies.

 

 

 

Tot leven brengen

 

We treden actief naar binnen en buiten met onze vernieuwde uitstraling en opstelling. Dat doen we om de binding met onze leden te versterken en nieuwe leden aan te spreken om samen met ons te hockeyen en een mooie tijd te beleven.

 

Help je mee, heb je ideeën en suggesties? Laat het ons weten. We staan meer dan open voor de inbreng van jouw talent. Je kunt ons bereiken via [email protected] of [email protected].

 


De communicatie binnen CMHC gaat via:
  • Website - www.cmhc.nl ook op mobiel
  • LISA hockey app - downloaden via App Store of Google Play Store (inlog)
  • LISA desktop (inlog)

Teampagina
Achter de inlog  kan je bij je eigen teampagina. Maak binnen je team goede afspraken. Je coach, teammanager, of andere enthousiaste ouder wil vast een deel van de teampagina beheren. Op de teampagina kan je wedstrijdverslagen, foto’s en andere teaminformatie delen. Denk wel aan de gebruiksvoorwaarden.

Persoonlijke inlog
Ieder lid krijgt een persoonlijke inlogcode. Met deze code kan je inloggen op ons besloten gedeelte van de website www.cmhc.nl onder 'Inloggen' en de CMHC Clubapp.
Daar wordt heel veel informatie gedeeld. Denk aan je teaminformatie, wedstrijden, trainingen, andere CMHC afspraken, aan-/afwezigheid, teamverslagen, en nog veel meer.

De inlogcode is ook belangrijk voor coaches, trainers en scheidsrechters. Bijvoorbeeld voor het Digitaal Wedstrijd Formulier.