header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Tenue CMHC

Met ingang van het hockeyseizoen 2018-2019 is CMHC een mooie samenwerking aangegaan met

 

Hockeygear.eu is onze huisleverancier voor alle hockeybenodigdheden en natuurlijk ons nieuwe tenue.

Het officieel voorgeschreven clubtenue van CMHC bestaat uit:Dames/meisjes
  • een rood/wit shirt inclusief opdruk van hoofdsponsors;
  • een witte rok met CMHC embleem;
  • rode kousen met CMHC embleem.
Heren/jongens
  • een rood/wit shirt inclusief opdruk van hoofdsponsors;
  • een witte broek met CMHC embleem;
  • rode kousen met CMHC embleem.

Dragen officieel CMHC clubtenue
De KNHB stelt het dragen van het clubtenue tijdens het spelen van wedstrijden verplicht. Dit geldt voor alle categorieƫn - vanaf de Jongste Jeugd tot en met de Veteranen/Veterinnen.

Als je als Trimmer een wedstrijd tegen een andere club speelt, is ons clubtenue noodzakelijk. Met de introductie van het fraaie The Indian Maharadja tenue kan het oude clubtenue niet meer worden gebruikt.

Ook het dragen van scheenbeschermers en een bitje is verplicht is.

Uittenue
Bij uitwedstrijden dient de kleur van het shirt en kousen duidelijk af te wijken van die van de ontvangende vereniging. Veelal kan het thuistenue worden gebruikt, maar soms is bij een uitwedstrijd een ander shirt en kousen noodzakelijk.

CMHC kent geen verplicht voorgeschreven uittenue. Binnen het team moet je hierover afspraken maken. Via Hockeygear.eu kan je ook het uitshirt en uitkousen aanschaffen, maar hier geldt geen verplichting vanuit de vereniging.

Verkrijgbaarheid CMHC kledinglijn en andere hockeybenodigdheden

Het The Indian Maharadja clubtenue is alleen online verkrijgbaar via www.hockeygear.eu. Een korte bestelinstructie vind je hier. Wil je eerst een outfit passen voordat je bestelt, dan zijn in ons clubhuis pasmaten beschikbaar.

Overige kleding uit de CMHC-kledinglijn (uittenue, sweatpants, hoodies, jacks) is ook via de bestelsite van Hockeygear.eu verkrijgbaar. Je vindt daar een breed assortiment van diverse hockeyartikelen van vele bekende merken. 

Voor enkele hockeyartikelen als clubkousen, bitjes en zeempjes kan je direct in het clubhuis terecht. 

Keepershirts (vanaf D-categorie) worden door de Materiaalcommissie verstrekt.

Teamtenue en extra sponsoruitingen
Identieke trainingspakken of extra sponsoruitingen op het clubshirt vanje team? Naast het officiƫle clubtenue zijn er nog talloze mogelijkheden. Er is nog voldoende ruimte op de rug en rechterarm om een team, een lijn, een leeftijd of zelfs de hele vereniging te sponsoren. Navigeer naar onze sponsoracties voor meer informatie.

Hockeygear.eu als sponsor
Aangezien Hockeygear.eu tevens sponsor is van onze vereniging, geldt dat CMHC-ers naast het prijsvoordeel bij een nieuwe aankoop ook indirect voordeel hebben van de samenwerking. Deze sponsorbijdrage wordt namelijk ingezet om de aanschaf van algemene hockeymaterialen als trainingsballen en cornermaskers te bekostigen. Al met al een mooie samenwerking.