header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Funkey

Hockey is een steeds populairder wordende sport. Ook de allerkleinsten van 5 jaar willen graag hockeyen. Bijvoorbeeld omdat ouders, broers, zussen, of klasgenootjes ook hockeyen.

CMHC biedt daarom het door de KNHB ontwikkelde Funkey Hockey aan.

Op een leuke, speelse manier kennis maken kinderen kennis met de hockey en worden basistechnieken, motoriek en spel, spelenderwijs opgepakt.

De eerste lessen komt er niet eens een stick aan te pas. Het doel is sportief samen spelen, leuke oefeningen doen en met enthousiasme, lekker buiten bezig zijn.Cursus, geen lidmaatschap
  • Funkey hockey wordt gezien als cursus.
  • Een Funkey cursus bestaat uit 8 lessen. 
  • Als cursist is het kind formeel gezien geen lid van CMHC.
  • De contributie voor een Funkey cursus is dan ook eenmalig.
  • Het tarief voor Funkey Hockey vind je onder Lidmaatschap.
  • Uiteraard kan je per seizoen aan meerdere Funkey cursussen meedoen. 

Proberen of aanmelden
De Funkey cursus wordt meerdere malen per jaar gegeven. De startmomenten worden via de homepage van deze website aangekondigd. Wil je je kind alvast aanmelden voor de eerstvolgende cursus? Neem contact op via dit formulier. Doe dit ook als er nog geen aanvangsdatum van de eerstvolgende cursus bekend is.

Kleding
Op het hockeyveld is sportieve kleding uiteraard gewenst. Het is echter zeker niet noodzakelijk om ook het officiĆ«le CMHC tenue aan te schaffen. Dit is pas het geval zodra kinderen officiĆ«le wedstrijden gaan spelen. Ook een stick is nog geen noodzaak bij Funkey, maar 'your first hockeystick' zal je nooit vergeten. 

Inschrijven
Als je kind gaat deelnemen dan dient het kind ingeschreven te zijn bij CMHC. Selecteer op het Inschrijfformulier bij 'Soort lidmaatschap' - 'Funkey cursist'.
  • Heeft je kind al eens eerder meegedaan en zijn de inschrijfgegevens al bekend bij CMHC, dan voldoet een mailtje aan [email protected]. Vermeld dat je kind eerder is ingeschreven en mee wil doen met de eerstvolgende cursus.

Meer specifieke vragen over Funkey Hockey kan je richten aan [email protected]. 
Behoefte aan meer informatie over CMHC, stuur dan een mailtje naar [email protected].


Tot slot
Echt lid worden van CMHC kan, als je 6 jaar bent, dan stroom je als Benjamin.