header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Welkom bij CMHC

De Culemborgse Mixed Hockey Club - CMHC - is een hockeyvereniging actief in de hockeyregio Midden Nederland. Er wordt van 4 tot boven de 70 jaar bij CMHC gehockeyd.

CMHC is een gezellige vereniging en beschikt over een fraai en modern clubhuis, met een groot terrras en drie mooie kunstgrasvelden. Twee water en een semi-waterveld.

Trots zijn wij op ons duurzaamheidsinitiatief, waarbij we met name op de veldverlichting en zonnepanelen aanzienlijke energiereducties realiseren.

De tijd van je leven - beleef je bij CMHC

Bij CMHC doen we er alles aan om de jongste jeugd, de jeugd, de G-hockeyers, de jongvolwassenen, de veteranen en de trimhockeyers de tijd van hun leven te geven. We beseffen dat we naast een plek om te hockeyen, een belangrijke sociale rol spelen in  het leven van onze leden.

Oudere en oud-leden kijken dan ook met heel veel plezier terug op hun tijd bij CMHC. Het schept een hechte band, je maakt bij CMHC vrienden voor het leven.

Je gaat met je team naar de trainingen en wedstrijden en wordt misschien wel kampioen. Je moedigt samen andere teams langs het veld aan, lekker chillen in het clubhuis, samen naar de thema-feesten, BBQ's, clinics en toernooien. Je helpt mee evenementen organiseren, helpt achter de bar, fluit wedstrijden, misschien ga je wel een team trainen of coachen. De kans is groot dat je zelfs je 'first kiss' geeft op een hockeyfeestje. Je zult niet de eerste zijn, want velen hebben hun partner ontmoet bij CMHC.

Wat je ook bij CMHC beleeft, het worden herinneringen voor het leven.


Betrokkenheid

We betrekken de ouders, verzorgers en familie van onze leden bij de activiteiten die we ondernemen. We vormen samen een netwerk van vrijwilligers rondom onze leden en zorgen met elkaar dat zij en ook wij een leuke tijd beleven bij CMHC.

Iedereen heeft talent

Er zijn vele commissies waar ouders en leden hun talent op een maatschappelijke, sociale en sportieve manier kunnen inzetten. Het geeft onze club extra kracht en glas als ouders en leden bijdragen aan de ontwikkeling van CMHC. In het belang van de kinderen, de leden en vooral ook omdat het leuk is om te doen en veel voldoening geeft.

We wensen je een hele fijne tijd bij CMHC.

Het bestuur van CMHC